Kapcsolat
 

Elkezdődött az online re gisztráció!
A casting helyszíne: XIV. ker., Budapest, Mogyoródi út 32.

Az Oscar-díjas “Mindenki” című film casting directora, Steinhauser Andrea és csapata, már számos magyar és külföldi nagyjátékfilm (Hercules, X-Company, Kincsem, A Viszkis, Partizánok etc.), televíziós műsor (RTL Klub, MTVA) és számos reklámprodukció (Ikea, KLM etc.) gyermekszereplőit válogatta és ajánlotta ki.

Jelentkezz Te is Magyarország legnagyobb gyermekszereplő ügynökségéhez! 0-18 éves korig várjuk a gyerekeket a castingunkon (már várandósan is jelentkezhettek hozzánk). Több mint 15 éve ajánlunk ki gyerekeket nagyjátékfilmekhez, tévéfilmekhez, kisebb produkciókhoz és reklámforgatásokhoz. Több mint 3.300 gyermekkel állunk kapcsolatban. Az elmúlt 5 évben több mint 150 produkcióban vettünk részt.

  • Rövidítse le a várakozási idejét, foglaljon időpontot!

A regisztrációs castingot 2018. március 25-én, vasárnap tartjuk, 10:00 óra és 18:00 óra között.

Helyszín: XIV. kerület, Mogyoródi út 32.

A gyerekek jelentkezését csak szülői vagy meghatalmazott kíséretében fogadjuk el.

Jelentkezzetek a honlapunkon keresztül: add meg a szülői adatokat, add meg a gyermek adatait, jelöld be, milyen produkciókban szerepelnétek, és máris megkapod tőlünk a casting-lapot, mellyel szeretettel várunk.

A regisztráció során szükséges a TAJ- és adókártya bemutatása is. Amennyiben nem rendelkezik még a gyerek a fenti okmányokkal, úgy ezeknek a pótlása elégséges az első forgatást megelőzően. A jelentkezési lapon nem kell olyan adatokat kitöltenie, melyekben bizonytalan (pl. derékbőség), ezek lemérésében a helyszínen segítünk.

Regisztráció

Indítsd el a regisztrációt, pár adat megadásával kialakíthatod a fiókodat, és leadhatod a gyermeked casting jelentkezését. Válaszd a Facebook gombot, és egy gombnyomással elindul a jelentkezés folyamata.

A Te felhasználó neved kerül ide
Hide from Public
Password must be at least 7 characters long. To make it stronger, use upper and lower case letters, numbers and symbols.
Type your password again.
Strength Indicator
Lépj be egyszerűen, egy gombnyomással!

Belépés

Ha már regisztráltál a Facebox Casting felületén, lépj be a fiókodba. Először ellenőrizd le az adataidat, majd frissítheted a gyermek korábbi adatait a vezérlőpulton.

  • Helyszín

    XIV. ker., Budapest, Mogyoródi út 32.

  • A casting időpontja

    2018. március 25. (vasárnap) 9:30-18:00 óráig

  • További információk

    Steinhauser Andrea +36 (20) 483 3861

  • Weboldalunk

    http://www.faceboxkids.hu