Kapcsolat
 

Felnőtt háttérszereplő casting

Ha szeretne nagyjátékfilmekben kiemelt- vagy háttérszereplőként szerepelni, töltse ki a regisztrációs lapot, és jöjjön el minden hónap első péntekén tartandó fotózásunkra!

Érdekel a filmezés izgalmas világa? Szeretnél nagy filmprodukciókban dolgozni?

 

A Spy, a Hercules, a Borgias, a Hell Boy 2 csak egy pár korábbi produkció, melyek Magyarországon forgatott jelenteihez  kiemelt- és háttérszereplőket biztosítottunk. Gyere, hogy az idén készülő külföldi és magyar filmek egyik szereplője lehess!

 

Minden szerdán nyílt regisztrációs napot tartunk 14:00-tól este 19:00-ig, melyre mindazokat várjuk, akik szívesen szerepelnének filmek, sorozatok háttérszereplőiként.  A castinghoz töltsd ki a jelentkezési lapot és hozd magaddal a kinyomtatott casting lapot, hogy teljesalakos és arcfotót készítsünk Rólad.

Hogyan jelentkezhetsz? Gyere el személyesen szerdán a Facebox Team casting fotózására, a Budapest, 8. kerület  XIV. Mogyoródi út 32.
IV. emelet 416. szoba
, 14:00 óra és 19:00 óra között. A  TAJ- és adókártyádat ne felejtsd otthon!

 • Karakter:

  18-55 év közti férfiakat és nőket keresünk

 • Típus:

  Általános, időszakos casting

 • Következő időpont:

  Az aktuális szerdai nap

 • Helyszín:

  XIV. Mogyoródi út 32. IV. emelet 416. szoba

Voltál már korábban castingon?

Akkor érdemes eljönnöd általános castingra, ha az utolsó fotód 2014-ben, vagy korábban készült, vagy az utolsó casting óta jelentősen megváltozott a külsőd. Ha korábbi válogatáson regisztráltál hozzánk, add le online a jelentkezésedet, úgy előbb kerülnek az adataid frissítésre, illetve  jelöld be a jelentkezési lapon a legutolsó castingod idejét.
 • A casting ingyenes! Önnek nincs semmilyen kötelezettsége felénk!

 • Rövidítse le a várakozási idejét, foglaljon időpontot!

 • Töltse ki kényelmesen még otthonról a regisztrációs lapot!

 • Közvetlenül értesítjük, ha újrafotózás szükséges, nem kell új regisztrációs lapot kitöltenie, csak az adatokat pontosítania.