Kapcsolat
 

14-17 év közötti, erősebb testalkatú fiút keresünk
játékfilm szerepére

14-17 év közötti, erősebb testalkatú fiút keresünk
játékfilm szerepére

Kisjátékfilm augusztusi forgatásra keresünk színészettel foglalkozó, színjátszást gyakorló, 14-17 éves, erősebb testfelépítésű srácot. A jelentkezéshez  2 darab fotó feltöltése szükséges (egy teljes alakos, illetve egy portréfotó), továbbá  jelöljétek meg, mennyi ideje és hol gyakoroljátok a színész mesterséget.

Ha további informcióra van szükségetek a jelentkezéssel kapcsolatban, kérjük hívjátok Steinhauser Andreát a +36 20 483 38 62-es telefonszámon.
Ha szívesen részt vennétek egy filmforgatáson, várjuk a jelentkezéseteket!
 • Produkció:

   Augusztus, kisjátékfilm

 • Karakter:

  14-17 év közötti, erősebb felépítésű srác

 • Típus:

  Fényképes előválogatás

 • Határidő:

  2016. August 11.

 • Várható forgatás:

  2016. augusztus

Hogyan tudtok jelentkezni?

Töltsétek ki a jelentkezéshez szükséges alapadatokkal az űrlapot, és töltsetek fel – az alul látható mintafotókhoz hasonló – fotókat. A filmszerepre jelentkezőket a casting meghirdetést követően kiértesítjük. A válogatás minden esetben ingyenes!

Fényképes regisztráció

Milyen fotót töltsetek fel?

Két fotót várunk Tőletek, egy portréfotót és egy teljesalakos fotót.  A fotókat lehetőség szerint sima háttér előtt készítsétek el (pl. egy sima fal előtt), úgy, hogy szemben áll a gyermek a kamerával, kezét maga mellé helyezve. A fotókat külön-külön töltsétek fel, a portré fotót a portréhoz, a teljes alakosat, a teljes alakos opciónál. A képeket bizalmasan kezeljük!

Milyen fotókkal dolgozunk?

Ha mi készítjük a casting fotót, a példán látható módon fényképezzük a jelölteket. Ha lehet, kérünk Titeket, ehhez hasonló fotókat töltsetek fel.

sample-photo-portre
sample-photo-teljes