Kapcsolat

Székesfehérvár! Az idei év szuperprodukciójához keresünk 18-65 éves kor közti háttérszereplőket

Köszönjük mindenkinek a jelentkezést!
A válogatást lezártuk!

Az idei év magyar szuperprodukciójának székesfehárvári jelenetéhez keresünk háttérszeplőket! Téged is várunk, ha a részese lennél a 90es években közismertté vált rabló történetét bemutató mozifilmnek, az idei év legnagyobb létszámú jelenetének.

Keressük mindazokat a 18-65 év közötti fiúkat és lányokat, nőket és férfiakat, akik szívesen részt vennének a július 6-án és 7-én egy egész napos forgatáson. A film forgatásán egy 90-es években játszódó jégkorong mérkőzés közönségét kell alakítani.

A jelenetek gerincét a Fehérvár AV19 játékosai adják. Szurkolj Te is a csapatod játékosainak!

A forgatás 2016. július 6-án kezdődik, a jelenthez legkésőbb július 3-ig le kell adnod a jelentkezésedet. Minél korábban jelentkezel castingra, annál nagyobb eséllyel kerülsz be a filmbe.

A forgatás díjazása: nettó 8.000 Ft / nap

 

Hogyan jelentkezhetsz?

A jelentkezésedet könnyen leadhatod telefonról vagy számítógépről. Töltsd ki a regisztrációs ívet, töltsél fel 2 darab fotót magadról, és mi berkezés sorrendjében értékeljük ki a fényképeket.

Kedves budapestiek!

Szeretnénk, ha a fehérvári forgatáson székesfehérváriak, illetve vonzáskörzetében élők szerepelnének.

 • Karakter:

  18-65 év közötti férfiak és nők keresünk

 • Időpont:

  2016. július 3-ig folyamatos

 • Casting:

  Fényképes jelentkezés, visszahívással

Milyen fotót küldjetek a castingra?

Kérjük a mellékelt ábrák szerint egy álló és egy portré fényképet készítsetek magatokról, szemből. Akár telefonnal, akár fényképezőgéppel készített fotók megfelelnek, mely a mai (aktuális) kinézeteteket tükrözi.

Kérjük, NE LEGYEN A FOTÓN RAJTAD NAPSZEMÜVEG!

Hogyan zajlik a casting és a kiválasztás?

Adjátok meg az adataitokat, töltsétek fel a fotókat. A beérkezett jelentkezéseket kiértékeljük, ezt követően a Facebox Team munkatársai felhívnak titeket, adategyeztetés céljából.

Ha nem adtátok meg az adó- és TAJ-számotokat, úgy forgatás előtt kell megadnotok, mivel mindenki bejelentésre kerül. A napi bérezés nettó, nem kell utána adót fizetni! Telefonon egyeztetjük veletek a forgatás időpontját és helyszínét. Telefonos egyeztetés mellett emailen is megkapjátok a szükséges információkat. A tiszteletdíjatok a forgatás végén kerül kifizetésre.

 • A casting ingyenes és kötelezettségmentes
 • A castingra kérjük, csak székesfehérvári, illetve Székesfehérvár vonzáskörzetében lakók jelentkezzenek
 • Kérjük, ellenőrizzétek le a telefonszámotokat, mert telefonon lépünk veletek kapcsolatba.
 • A beérkezett jelentkezéseket időrendben bíráljuk el, kérjük tartsa be a határidőt, a határidő lejárta után nem áll módunkban jelentkezést elfogadni.