Kapcsolat

The Last Kingdom Casting

A casting lezárult

A The Last Kingdom című sorozatra való jelentkezés, sajnos lezárult. Ha pótregisztrációra szeretne jelentkezni, 2016. május 6-ig megteheti, az általános castingunkon. Ezt követően a sorozatra való jelentkezés végeleges lezárul. Tovább az általános castingra!

The Last Kingdom szereplőválogatás

 

Idén nyáron a The Last Kingdom következő évadának forgatásához keresünk “szász és viking harcosokat”: hosszabb hajú, lehetőleg szakállas, 18-60 év közti férfiak jelentkezését várjuk.

Két időpontban tudtok castingra jönni: 2016. április 22-én, illetve április 29-én. Mindkét időpontban 14:00 óra és 20:00 óra közt várjuk a jelentkezőket. A castinghoz töltsd ki a jelentkezési lapot, jelezd, mely időpontban szeretnél jönni, és hozd magaddal a kinyomtatott casting lapot, hogy teljesalakos és arcfotót készítsünk Rólad.

A regisztráció nem jelenti azt, hogy automatikusan szerepelsz a filmben, azonban ha egy megkeresés érkezik hozzánk, akkor az adatbázisunkba regisztrált háttérszereplőkből ajánlunk karakter, típus szerint.

Hogyan jelentkezhetsz? Gyere el személyesen a fenti időpontok egyikén a Facebox Team irodájába, a Budapest, 8. kerület  Kerepesi út 15. szám alá, 14:00 óra és 20:00 óra között. Jelezd, mely időpontban szeretnél jönni, hozd magaddal az adatlapot, így lerövidül a várakozási időd. A  TAJ- és adókártyádat ne felejtsd otthon!

Információ női jelentkezőknek

A The Last Kingdom castingjára férfikakat várunk! Női háttérszereplők jelentkezésüket az általános casting menüpontnál adhatják le, melynek időpontja: 2016. május 6.
 • Karakter:

  18-60 év közötti, szakállas és közepesen hosszú, vagy hosszú hajú férfiakat keresünk

 • Típus:

  Célzott casting

 • Időpont:

  2016. április 22. (14:00-20:00 óra közt) vagy
  2016. április 29. (14:00-20:00 óra közt)

 • Helyszín:

  1087 Budapest, Kerepesi út 15. (Főtaxi irodaház)

Voltál már korábban castingon?

Akkor érdemes eljönnöd általános castingra, ha az utolsó fotód 2014-ben, vagy korábban készült, vagy az utolsó casting óta jelentősen megváltozott a külsőd. Ha korábbi válogatáson regisztráltál hozzánk, add le online a jelentkezésedet, úgy előbb kerülnek az adataid frissítésre, illetve  jelöld be a jelentkezési lapon a legutolsó castingod idejét.

1. lépés

Regisztráció vagy belépés

2. lépés

Személyes adatok megadása

3. lépés

A testméretek megadása
(magasság, súly etc.)

4. lépés

Nyelvismeret, képességek

 • A casting ingyenes! Önnek nincs semmilyen kötelezettsége felénk!

 • Rövidítse le a várakozási idejét, foglaljon időpontot!

 • Töltse ki kényelmesen még otthonról a regisztrációs lapot!

 • Közvetlenül értesítjük, ha újrafotózás szükséges, nem kell új regisztrációs lapot kitöltenie, csak az adatokat pontosítania.